Meistä

Hansab Group juhlii 29-vuotista toimintaansa ennätyksellisellä 30 miljoonaa euroa liikevaihdolla ja yli 260 ammattilaisen tiimillä.

Tavoitteemme on olla johtava kokonaisratkaisuja toimittava yritys. Kattava tuotevalikoimamme sisältää automaatio-, turvallisuus-, käteis- ja rahoitusjärjestelmiä, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan integroituja ratkaisuja ja tuotteita. Ne tekevät asiakkaidemme liiketoiminnasta tehokkaampaa ja turvallisempaa, työntekijöiden arjesta mukavampaa ja nostavat asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Tärkein vahvuutemme on kokonaisvaltaisten ratkaisujen luominen. Palvelu koostuu konsultoinnista, ohjelmistokehityksestä ja -integraatiosta, laitteiden myynnistä, projektinhallinnasta ja huoltopalveluista. Pitkäaikaiset asiakkaamme ovat vähittäiskaupan, liikenteen, rahoituksen, valtionhallinnon ja koulutuksen sektoreilla toimivia yrityksiä ja organisaatioita.

Konserniin kuuluu yhdeksän yritystä Virossa, Latviassa, Liettuassa, Suomessa ja Valko-Venäjällä: Hansab Group OÜ, Hansab AS, Hansab SIA, Hansab UAB, Hansab OY, Ellore OÜ, Hansab Kinnisvara OÜ, Hansab Turtas UAB sekä vuonna 2018 aloittanut Hansab IT Solutions OÜ.

Ratkaisu- ja palveluvalikoimamme on ainutlaatuinen. Teemme yhteistyötä yli 100 kumppanin kanssa. Myymme, asennamme ja huollamme järjestelmiä, joita meille toimittavat johtavat valmistajat kuten NCR, Ingenico, Qmatic, Bosch, Sony, Samsung ja Glory Global Solutions. Kumppanuudet maailman tunnetuimpien teknologiayritysten kanssa tarjoavat käyttöömme uusimman ja innovatiivisimman teknologian.

Laatu on Hansabin yritysten tavaramerkki, ja pyrkimys huipputasoon on tunnustettu toistuvasti lukuisilla laatupalkinnoilla. Hansabin tarjoamat palvelut ja järjestelmät ovat ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000 ja ISO 27001 -standardien mukaisia.