Rahankäsittely

Rahankäsittelyjärjestelmä sisältää laitteet, jotka helpottavat käteisen käsittelyä, laskenta ja lajittelua ja jotka mahdollistavat laskea suuria summia rahaa nopeasti ja tarkasti. Laitteet antavat nopean ja tarkan tuloksen ja säästävät paljon aikaa verrattuna manuaaliseen käteisen laskentaan.

Kassalaatikot ja käteislaatikot

Käteisen käsittely kassassa on oltava nopea ja mukavaa säästääkseen asiakkaan ja asiakaspalvelijan aikaa. Tarjoamme erityyppisiä kassalaatikoita tyydyttääkseemme vaativimmankin kassanhoitajan tarpeet.

Valikoimassamme on myös kannettavat käteislaatikot, jotka on hyvää ottaa mukaan ulkotapahtumiin ja tilapäisiin myyntipaikkoihin. 

Tuoteryhmä

Setelintunnistimet

Euroja on väärennetty jo siitä lähtien, kun ne otettiin käyttöön Euroopassa. Väärennettyjen eurojen laatu paranee nopeasti ja  visuaalinen tarkastelu ei aina auta erottamaan väärennetyt setelit aidoista. Setelien tunnistamiseen suosittelemme aina käyttää automaattisia setelintunnistimia.

Setelintunnistin tarkistaa väärennetyn setelin tunnistamiseen eri turvatekijöitä  – magneettimerkkejä, Infrapunavalossa näkyviä ominaisuuksia, vesileimaa ym. Seteleitä on mahdollista tunnistaa myös setelintinnistimella, jolla pystytään tunnistamaan monta eri valuuttaa. 

Tuoteryhmä

Kolikonlaskijat ja kolikonlajittelijat

Kolikonlaskijaa tarvitaan, kun yritys käsittelee isoja kolikkomääriä. Kolikkojen käsin laskeminen vie valtavan osan päivästä ja häiritsee jokapäiväistä työtä. Kolikonlaskijaa tarvitsevat esimerkiksi kauppayritykset, pankit, parkkiyritykset ym.

Kolikonlaskijan yhdistäminen kolikonlajittelijaan antaa tulokseksi lasketut ja nominaalin mukaan lajitellut kolikot, jotka on mahdollista ottaa heti uudestaan käyttöön. 

Tuoteryhmä

Setelinlaskimet

Vaikka nykyään käytetään yhä enemmän sähköisiä maksuratkaisuja, niin käteisen määrä nousee yhä. Setelien laskeminen käsin on työlästä ja epätarkkaa työtä. Setelinlaskimet auttavat laskea käteistä nopeammin ja tarkemmin.

Yksinkertaisemmat laitteet on tarkoitettu ainoastaan setelien laskemiseen, jos aitouden varmistamista ei tarvita. Monikäyttöisemmissä setelinlaskimissä on myös tarkistusanturi, jolloin setelien aitous tarkistetaan samalla kun niitä lasketaan. Uudentyyppiset setelinlaskimet laskevat setelien arvon tehostaen tuottavuutta.

Tuoteryhmä

Kassakaapit ja talletuskaapit

Ennen kassakaapin ostamista tulisi tarkentaa, mihin tarkoitukseen kassakaappia tarvitaan. Tuotevalikoimassamme on murtoturvalliset kassakaapit, paloturvakaapit, dataturvakaapit, talletuskassakaapit, perusturvakaapit sekä asekaapit.

Tuoteryhmä