Vieraiden rekisteröintijärjestelmä mahdollistaa itsepalveluvastaanoton

Vieraiden rekisteröintiratkaisulla luodaan ystävällinen ja turvallinen itsepalveluun perustuva kävijöiden vastaanotto ja nopea kontakti kutsujaan. Tulija rekisteröityy kosketusnäyttöautomaatilla, jonka jälkeen laite tulostaa tarran ja kutsuja saa automaattisesti tiedon vieraan saapumisesta. Laitteet voidaan asentaa toimiston muuhun sisustukseen sopivaan kalusteeseen.

Henkilökohtaisesti sovittu tapaaminen
Vieras rekisteröityy itsepalveluautomaatilla. Henkilötiedot syötettyään hän saa tiedon kokouksesta, johon on osallistumassa, sekä laitteen tulostaman tarran omine tietoineen. Samanaikaisesti kutsujalle ilmoitetaan vieraan saapumisesta joko sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Vierailu ilman sovittua tapaamista
Vieras rekisteröityy itsepalveluautomaatilla ja syöttää myös sen henkilön nimen, jonka haluaa tavata. Järjestelmä löytää oikean henkilön ja vierailija saa tarran omine tietoineen. Samanaikaisesti kutsujalle ilmoitetaan vieraan saapumisesta joko sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tarpeen mukaan rekisteröintijärjestelmä voidaan liittää kulunhallintaan ovien ja porttien avaamiseksi. Tällöin laitteen lukijalle tulee näyttää tarraan painettua viiva- tai ruutukoodia.

Takaisin