Työaikatiedot automaattisesti palkanlaskentaan?

Työajanseuranta- ja hallintajärjestelmiä on käytetty jo vuosia. Edelleen monet ratkaisut vaativat paljon manuaalista työtä, kun tietoja syötetään palkkaohjelmaan, mutta nykyään henkilöstön aikaa voidaan säästää innovatiivisella, tietoja automaattisesti vaihtavalla järjestelmällä.

Hansabin valikoimaan kuuluu älykäs Suprema BioStar 2 -ohjelmistoalusta, jonka avulla voit hallita työntekijöiden työaikoja ja ohjata kulunvalvontaa joko sormenjälki- tai kasvojentunnistukseen perustuvien laitteistojen avulla.

Suprema BioStar 2 -ohjelmistoalustan ominaisuudet:

1. Tietojen automaattinen siirto
Hansabin työajanseurantaratkaisu tuottaa parhaan hyödyn, kun se liitetään yrityksen omiin toiminnanohjausjärjestelmiin, esimerkiksi kirjanpito-, palkanlaskenta- ja varastonhallintaohjelmistoihin. Automaattisen järjestelmän käyttöönotto vähentää tietojen syöttämiseen kuluvaa aikaa, jota voidaan käyttää muuhun tärkeään tekemiseen.

2. Jätä kulkukortit ja avaimet kotiin
Työntekijät ovat joutuneet käyttämään RFID-kortteja niin toimiston sisäänpääsyssä kuin eri huoneista ja kerroksista toiseen siirtyessään. Tämäntapaiset ratkaisut ovat usein hankalia: kortteja unohtuu, uusien valmistus tuo lisäkustannuksista ja väärinkäyttökin on mahdollista. Moni on varmaan ollut tilanteessa, jossa kortti on unohtunut ja ovella joutuu odottamaan työkaverin saapumista. Biometria mahdollistaa henkilöllisyyden varmennuksen.

3. Tunnista käyttäjät biometristen tietojen avulla
Biometrinen tunnistus on sujuvaa ja nopeaa. Uuden käyttäjän rekisteröinti kestää alle minuutin, ja lukijan päivittäinen käyttö alle sekunnin. Supreman kasvojentunnistuslaitteen käyttö on kontaktitonta ja hygieenistä. Päivittäisiä työtehtäviä varten on tärkeää rekisteröidä käyttäjä ja määrittää vastaava käyttöoikeusryhmä. Järjestelmä tekee kaiken muun automaattisesti.

4. Tietoa työntekijöiden läsnäolosta
BioStar 2 -ohjelmistoalustalla voi seurata työntekijöiden läsnäoloa, mikä mahdollistaa poissaolojen arvioinnin ja varmistaa turvallisuuden hätätilanteessa, sillä kaikki rakennuksessa olevat työntekijät tiedetään.

Takaisin