Tutkiminen ja suunnittelu

Hansabin myyntipäälliköt auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun projektiisi ja suunnittelevat ratkaisuehdotuksen. Tarvittaessa toteutamme demoversion esittelyineen jotta asiakas voi olla varma ratkaisun toimivuudesta.

Konsultointi, myyntiä edeltävä tuki

Hansabin myyntipäälliköt konsultoivat asiakkaita ja tekevät tarvekartoituksen. He ehdottavat parhaiten sopivat tuotteet tuleville ratkaisuille tai projekteille.

Suunnitteludokumentaatio, suunnittelu

Käsitteellinen vaihe, jossa ehdotetut tuotteet tulevat osaksi hanketta. Esimerkiksi Autocad piirustuksin esitetään, miten sähköinen suojajärjestelmä toimii yhdessä pääsynvalvontajärjestelmän kanssa. Se auttaa hahmottamaan kustannukset, käsitteet ja projektin laajuuden.

Esittelyversio ja pilotointi

Jokaisella asiakkaalla on epäilyksensä. Onko tämä paras ratkaisu projektiimme? Pitävätkö loppukäyttäjät siitä ja alkavatko he käyttää sitä? Nopeuttaako se heidän työprosessiaan? Kaikille niille kysymyksille saadaan vastaukset, kun Hansab tarjoaa asiakkaille esittelyversion (kesto 1-3 kuukautta).  Esittelyversion toimintaa seurataan suorituskykymittareilla. Loppulaskennassa selvitetään, miten KPI on täytetty.

Esittelyvierailut

Tarjoamme esitysvierailuja näyttääksemme miten tarjottavat ratkaisut käytännössä toimivat. Esitysvierailuja on kahdentyyppisia: me esittelemme Hansabin toimittamia asennuksia Baltian maissa tai vierailuja toimittajamme tehtaisiin ja jo asennetuille ratkaisuille.