Tervetuloa Hansab Oy:n kotisivuille!

Vuodesta 1991 Hansab on ollut johtava innovaattisia yritysratkaisuja tarjoava yritys Baltian maissa. Valtaosa asiakkaistamme toimii pankki- ja vähittäiskauppa-alalla sekä julkisella sektorilla. Hansab:in liikevaihto vuonna 2015 oli 21,2 miljoona euroa. Hansab perusti heinäkuussa 2014 uuden yrityksen Suomeen – Hansab Oy:n. Hansab konserniin kuuluu kahdeksan yritystä: Hansab AS (Viro), Hansab SIA (Latvia), Hansab UAB (Liettua), Hansab Oy (Suomi), Ellore OÜ (ohjelmistokehitys), Baltic Operation Services OÜ (pullonpalautusautomaattien toiminta) ja kaksi kiinteistöyritystä: Hansab Kinnisvara OÜ ja Hansab Turtas UAB.
 

Konsernissa on yli 321 työntekijää joiden palvelut on kaikkien Hansab yritysten käytettävissä. Hansab:in tavoitteena on palkata alan huippuosaajia, ja samalla etsien nuoria lahjakkaita ihmisiä yliopistojen stipendiohjelmien kautta.
 
Yli puolet henkilöstöstä toimii huoltopalvelu tehtävissä. Hansab:in kokonaisratkaisut sisältävät konsultaatioita, ohjelmistokehitystä ja integrointia, ohjelmistojen ja laitteistojen myyntiä, asennusta ja myynnin jälkeistä huoltopalvelua ja ylläpitoa. Toiminnot, palvelut ja yrityksen järjestelmät ovat kaikissa maissa yhteneväisiä taataksemme saman korkeatasoisen laadun kaikkialla. Hansab huoltopalveluilla on useiden valmistajien sertifiointi ja lukuisia laatupalkintoja. Tälläkin hetkellä Hansab:in yritykset ylläpitävät jopa 50 000 laitetta tai järjestelmää.
 
Toimitamme tuotteita yli 100:lta maailman johtavalta valmistajalta ja toimittajalta: NCR, Gunnebo Group, Suprema, Q-Matic, Vasco, GGS, Scan Coin, Ingenico ym.
 
Hansab on Baltian maissa ainut yritys, joka voi tarjota näin laajaa tuotevalikoimaa ja ratkaisuja.
 
Yrityksessämme on käytössä laadun takaamiseksi laadunhallintajärjestelmät ISO 9001:2000 ja ISO 20000. Kaikki prosessin tarkasti suunnitellut eri vaiheet takaavat asiakkaillemme laadukkaat ja asiantuntevat palvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
 
Hansab:in tunnuksena on laatu ja yritys on saanut lukuisia laatupalkintoja. 

 

Takaisin