Suprema sormenjälkitunnistin BioEntry W2 voitti Detektor International Award -palkinnon

Maailman johtavan biometristen tietojen ja tietoturvateknologian valmistajan Supreman sormenjälkitunnistin BioEntry W2 voitti Detektor International Award 2016 kilpailun innovaatiopalkinnon (Innovative Achievement Award).

Palkintoseremonia järjestettiin 16. marraskuuta Kööpenhaminassa, missä yhteensä 12 tuotetta sai palkinnon pääsyluokassa seka hälytys- ja videovalvonta luokissa.

Innovaatiopalkinto myönnettiin pääsyluokassa BioEntry W2:lle, Supreman viimeisimmälle sormenjälkitunnistimelle. BioEntry W2 on sormenjälkilukija, jolla on uuden sukupolven biometrisen teknologian ja turvallisuuden alusta ja vahva runko. Se on maailman nopein sormenjälkitunnistin ulkotiloihin, jossa se pystyy tunnistamaan 1 sekunnissa sormenjäljen 150 000 joukosta. Supreman uusi sormenjälkialgoritmi on edelläkävijää tarkempi ja nostaa täten turvallisuustasoa.

"Olemme ylpeitä, että meidän BioEntry W2 sai sellaisen arvostetun palkinnon, jolla tunnustetaan tuotteen sekä teknologisia että käytännöllisiä arvoja. BioEntry W2 on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman monipuolisia biometrisen kulunvalvonnan ratkaisuja ympäristöstä, RFID standardeista tai projektin koosta riippumatta ", sanoi Kim Hanchul, Supreman myyntijohtaja.

Detektorissa International Award palkinnosta

Detektor International (DI) on Euroopan merkittävämpiä kansainvälisen fyysisen turvallisuuden lehti. DI Award palkinnon tarkoituksena on palkita ja kannustaa tutkimus- ja kehitystoimintaa turvatekniikan alalla. Sillä tunnustetaan tuotteita, jotka erottuvat innovaatiollaan ja kehityksellään turva-alalla. Palkinnoista tarkemmin tästä: www.detektor.com/international/en/awards.asp

Elokuvapalkinnon voittajista tästä: https://youtu.be/7CMAXtMvZy8

BioEntry W2:sta tarkemmin tästä: http://www.hansab.fi/fi/suprema-bioentry-w2

 

Takaisin