Suprema kulunvalvonnan ohjelmistojen ja mobiilien ratkaisujen ykkösbrändi

Hansabin pitkäaikainen kumppani Suprema, yksi maailman johtavista kulunvalvontajärjestelmien valmistajista, valittiin suosituimmaksi kulunvalvontaohjelmistojen ja mobiilin kulunvalvonnan  tuotemerkiksi.

Kansainvälinen tietoturva- ja IoT-uutisportaali asmag.com suorittamassa kyselyssä integroijia, jälleenmyyjiä, konsultteja ja käyttäjiä kehotettiin valitsemaan parhaat tuotemerkit kulunvalvontaohjelmistojen, mobiilien kulkuratkaisujen ja langattomien lukkojen luokissa. Kyselyyn vastasi yli 500 ihmistä.

Vastaajat totesivat pitävänsä kulunvalvontaohjelmistoja valitessaan  erityisen tärkeinä integrointimahdollisuuksia sekä tietosuoja-asetuksen js kyberturvallisuusvaatimusten noudattamista. Suprema BioStar 2 täyttää integraation ja tietoturvan tarpeet SDK:n ja API:n tuella. BioStar 2 -alustalle on myönnetty myös ISO 27001- ja ISO 27701 -sertifikaatit, jotka vahvistavat tietosuoja- ja tietosuojastandardien noudattamisen.

Kuva: asmag.com

Parasta mobiilia kulunvalvontaratkaisua valitessaan vastaajat kertoivat arvioivansa suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja yhteensopivuutta erilaisten puhelinmallien ja -tekniikoiden kanssa. Supreman kulunvalvontajärjestelmän etuna on nopea tuki NFC- ja BLE-tekniikoille, joiden ansiosta käyttäjän todennus kestää alle sekunnin. 

Kuva: asmag.com

"Uskomme yhteistyökumppaneiden  ja asiakkaiden antaneen tunnustusta Supreman jatkuvalle pyrkimykselle tarjota heille joustavia, mukavia ja turvallisia ratkaisuja paitsi biometrisessa kulunvalvonnassa myös ohjelmistoalustoille ja -palveluille", kommentoi Supreman varapresidentti Hanchul Kim. "Suprema pyrkii ylittämään kumppaneiden ja asiakkaiden odotukset jatkossakin luomalla vahvan edustuksen koko turvajärjestelmäalalla", hän lisää.

Teksti koottu Supreman ja asmag.com:n verkkoartikkeleista.

Takaisin