Sony SNC-EP521 normaaliresoluution PTZ-kamera

Sony PTZ-sarja: G5-sukupolvi

Huippulaatuinen kuva laajalta valvonta-alueelta

  • kääntö-, kallistus- ja zoom-toiminnoilla

Kun kuvasta halutaan löytää jokainen yksityiskohta, voit luottaa että Sony antaa vertaansa vailla olevan kuvan. Sonyn Rapid Dome- ja PTZ-mallit ovat askeleen edellä.

  • Tehokkaalla optisella zoomilla

HD-resoluution kuva 28x optisella zoomilla (SNC-ER550) ja Full HD-resoluution kuva 20x optisella zoomilla (SNC-EP580) muuttaa kaupungin tai liikenteen valvonnan. Suurennettiinpa kasvoihin, rekisterikilpeen tai hylättyyn laukkuun, yhtään yksityiskohtaa ei menetetä. Sonyn kameravalikoimasta eri resoluutioilla ja PTZ/Rapid Dome-vaihtoehdoilla on helppo löytää sopiva malli tiettyyn tarpeeseen ja budjettiin.

DynaView

Dynaview on yksi Sonyn laajan dynamiikan tekniikoista. DynaView-tekniikan kamera ottaa kaksi kuvaa samanaikaisesti elektronisella sulkimella – ensimmäinen kuva otetaan normaalilla valoitusajalla ja toinen kuva otetaan hyvin lyhyellä valoitusajalla. Ensimmäisestä kuvasta hyödynnetään tummat alueet ja toisesta kuvasta kirkkaat alueet, jotka eivät ole ”palaneet puhki”. Nämä kaksi kuvaa yhdistetään yhdeksi käyttämällä kehittynyttä DSP LSI-signaalinkäsittelyllä, minkä lopputuloksena on korkeakontrastinen kuva.

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä ehkäistään lomakkeen roskaposti- ja haittaohjelmien käyttö.