Sony SNC-EB600 HD-runkokamera

Sony E-sarja: G6-sukupolvi

Exmor ® ja CMOS ® Sensor

Korkeanresoluution CMOS-kenno tekee kuvasta tarkan ilman ylimääräistä kohinaa. Sony broadcast-valikoiman Exmor® on yksi parhaista saatavilla olevista kuvakennoista."

DEPA älykäs liikkeentunnistus (IMD), ilkivaltatunnistus ja kasvon tunnistus

Sonyn DEPA-yhteensopivat kamerat lähettävät videokuvan lisäksi metatietoja, kuten objektin tiedot (koko ja asento) DEPA-yhteensopivaan laitteeseen. Koska osa kuvankäsittelystä tehdään kameran puolella, verkkoa kuormitetaan vähemmän mikä mahdollistaa useamman kameran lisäämisen samaan verkkoon. Perinteiset videoanalyysijärjestelmät käsittelevät kuvan tallentimen puolella, mikä vaatii myös itse laitteelta suuria tehoja.

DEPA Advanced (VMF)  rajojen määritys, tunkeilijan ja objektin tunnistus

DEPA Advanced on parannettu DEPA-tekniikka. DEPA Advanced-kameroissa on myös tunkeutujan tunnistus ja virtuaalinen rajamääritys kameran puolella, jolloin voidaan lähettää vain pelkkä hälytys tallentimelle. Muita parannuksia on ilkivaltatunnistus, varjon poisto, valokeilailmaisin ja äänianalyysi. Koska kuvankäsittely tehdään itse kamerassa, loppukäyttäjä voi helposti hyödyntää DEPA-tekniikaa käyttämällä yhteensopivaa tallenninta ja/tai videoanalyysisovellusta.

Hyvin laaja dynamiikka ViewDR HD = 130dB / FHD = 90dB

Vähimmäisvalaistuksen tarve on hyvin pieni. Visibility enhanced wide Dynamic Range View-DR Dynamic Range –kuvanparannustekniikka tekee kuvassa näkyvistä hahmoista tunnistettavia myös äärimmäisissä valaistusolosuhteissa, kuten vastavalossa. Sonyn kameroiden kontrastinhallinta on markkinoiden paras – siksi ne sopivat laatutietoisille asiakkaille soveltuen erinomaisesti esim. rautatieasemille, lentokentille tai oppilaitoksiin.

Kuvanvakaus

Sisäänrakennettu kuvanvakain vähentää kameran tärinän vaikutuksia - esimerkiksi silloin, kun kamera on asennettu pylvääseen tai muualle, jossa se altistuu mekaaniselle tärinälle. Selkeämmästä ja vakaammasta videokuvasta on helpompi erottaa mitä kohteessa tapahtuu.

Auto backfocus (Easy Focus), paitsi B-mallit

Easy Focus-toiminto on automaattinen backfocuksen säätö, joka voidaan tehdä kameran takana olevasta mekaanisesta painikkeesta tai web-käyttöliittymästä. Kun kamera on asennettu ja kohdistettu haluttuun paikkaan, kuva tarkennetaan automaattisesti nopeuttaen asennusta.

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä ehkäistään lomakkeen roskaposti- ja haittaohjelmien käyttö.