Pimeys ei estä näkemistä - uudet starlight -teknologian valvontakamerat Boshilta

Bosch esitteli uusia DINION ja FLEXIDOME IP 6000- ja 7000-sarjan kameroita, joilla on kaikista tähän astisista malleista parempi herkkyys ja jotka on täten paras ratkaisu vähänvalaistujen kohteiden valvontaan. Kameroilla on myös dynaaminen alue jopa 120 dB, kuvataajuus 60 kuva sekunnissa ja sisäänrakennettu videoanalysointi.

Valoherkkyys

Uusimmat kuvakennot sallivat starlight -kameroiden esittää kuvan tilanteessa, jossa muut kamerat on näyttävät musta-valkoiseen kuvaan. Siinä missä muut kamerat eivät pysty näyttämään pimeydessä mitään, Boschi starlight -kameroissa on vielä yksityiskohtainen musta-valkoinen kuva. 

Iso dynaaminen alue HDR

Erinomainen dynaaminen alue 120 dB saavutetaan jokaisen oton moninkertaisella valoituksella, mikä mahdollistaa saman alueen kirkkaasti valaistujen ja hämärässä olevien tilojen kuvaamisen. Esimerkiksi heleällä taustalla liikkuvien ihmisten kasvot näkyvät selkeämmin.

Korkea kuvataajuus

Kameroista lähtee videokuva 60 kuvaa sekunnissa, mikä takaa nopeasti liikkuvien kohteiden erittän hyvän seurannan ja tallentamisen myös vaikeasti valaistuissa olosuhteissa.

Kameroissa ensiluokkainen videoanalysointi

Kaikkiin stralight IP 6000 ja IP 7000 sarjan kameroihin on sisäänrakennettu videoanalysointi, joka toimii ilman lisäkustannusta ja lisenssiä. Se lisää videokuvaan kuvauksen, rakenteen ja hallinnoinnin sekä mahdollistaa käyttäjän reagoida vaaratilanteessa nopeammin ja tarkemmin. Tapahtuman jälkihaku videoarkistosta nopeutuu monikertaisesti.

Helppo säätö

Videoanalysoinnin säätö on nopeaa ja helppoa, koska asentajan on syötettävä ainoastaan kameran asennuskorkeus. Sisäänrakennettu asentoanturi antaa 0,01 asteen tarkkuuden kameran pitkittäis - ja poikittaisuunassa, minka avulla kalibroidaan analysointiarvot automaattisesti.

Kameroista tarkemmin tästä ja tästä.

Lisätietoja antaa:

Kristo Kaljuvee
Myyntijohtaja
kristo.kaljuvee@hansab.fi
+358 974 790 210

Takaisin