Palohälytysjärjestelmät ja evakuointijärjestelmät

Automaattista palohälytysjärjestelmää vaaditaan  ensisijaisesti kohteissa, jossa palon sattuessa vaarassa on ihmishenkiä tai palo voi aiheuttaa suurta taloudellista vahinkoa. Tälläisinä paikkoina pidetään lastentarhoja ja kouluja, hotelleja, toimistoja, kauppakeskuksia, tuotantorakennuksia,  sosiaalilaitoksia, sairaaloita ja terveyskeskuksia, ym.

Automaattiset palohälytysjärjestelmät ja evakuointijärjestelmät voivat pelastaa ihmishenkiä ja vähentää taloudellista vahinkoa palon sattuessa. Hansab tarjoaa myös automaattisille palohälytysjärjestelmille vaadittua säännöllistä huoltoa.

Yleisiä äänijärjestelmiä ja evakuointijärjestelmiä käytetään pääsääntöisesti eri tarkoituksiin musiikin ja tiedotusten välittämiseen. Taustamusiikkia voidaan käyttää esim. ostoskeskuksissa miellyttävän ilmapiirin luomiseksi. Evakuointijärjestelmä sen sijaan on tarkoitettu tiedoitusten ja ohjeiden lähettämiseen ihmisille vaaratilanteen sattuessa. Ääni on mahdollista lähettää joko tallennettuna tai reaaliaikaisena mikrofonin kautta.

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä ehkäistään lomakkeen roskaposti- ja haittaohjelmien käyttö.