Kosketusvapaa kulunvalvonta suojaa työntekijöitä

Jokainen yritys tarvitsee toimivaa turvajärjestelmää omaisuutensa ja henkilöstönsä suojelemiseksi. Kasvojentunnistukseen perustuvat järjestelmät tarjoavat työntekijöille turvallisen, nopean, helpon ja mukavan pääsyn työpaikalle. Biometrisella tunnistuksella voidaan estää luvatonta kulkua ja vähentää petoksia. Biometrinen kulunvalvonta parantaa turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisäten tuottoja pitkällä aikavälillä.

Kosketuksettoman kulkujärjestelmän neljä merkittävää valttia:

Kannattavuus paranee

Olemme saaneet asiakkailtamme toistuvasti palautetta siitä, miten biotunnistukseen pohjaava kulunvalvonta on lisännyt liiketoiminnan kannattavuutta, parantanut samalla turvallisuutta sekä säästänyt aikaa ja rahaa. Käyttäjät sanovat kuin yhdestä suusta, että tuntuu helpottavalta kun ei tarvitse huolehtia siitä, onko avain tai kulkukortti mukana. Lisäksi kulkukorttien tilaamiseen liittyvät kustannukset vähentyvät, samoin eliminoituu korttien tai avainten katoamisen aiheuttama turvallisuusriski. Kontaktivapaa kasvojentunnistus tekee työympäristöstä turvallisen ja mukavan ja työnantajasta houkuttelevamman.

Helppo, nopea ja kätevä käyttää

Biometrinen tunnistaminen on sujuva ja nopea prosessi. Uuden käyttäjän rekisteröinti vie alle minuutin ja lukulaitteen päivittäinen käyttö alle sekunnin. Supreman kasvojentunnistuspäätteen käyttö on kosketuksetonta ja hygieenistä. Järjestelmän käyttöä varten tulee vain rekisteröidä käyttäjä ja määrittää vastaavat kulkuoikeudet. Kaiken muun järjestelmä tekee automaattisesti.

Alhainen huollontarve

Asennuksen jälkeen kasvojentunnistuspäätteestä on vain vähän vaivaa. Tekninen tiimimme tarjoaa jatkuvaa tukea. Jos ongelmia ilmenee, pystymme ratkaisemaan ne nopeasti. 90 prosenttia pyynnöistä on helppo ratkaista etänä.

Joustavuus

Biometristen järjestelmien hyvä puoli on, että niitä voidaan mukauttaa mihin tahansa liiketoimintaan. Yhtä kasvojentunnistuspäätettä voidaan käyttää sekä ovien avaamiseen että työajan seurantaan. Järjestelmää voidaan helposti laajentaa yhden keskusohjelmiston kautta satoihin päätteisiin ympäri maata.

Biometrisilla laitteilla voidaan hallita erilaista oviautomatiikkaa ja myös pyöröportteja siten, että ovi aukeaa käyttäjälle automaattisesti. Biotunnistusta voi käyttää lisäksi asiakirjojen tulostamiseen tai avainten luovutukseen. Käyttötarkoituksia riittää!

Suojaa työympäristöäsi ja henkilöstöäsi Supreman kosketuksettomalla kasvojentunnistusjärjestelmällä!  Lisätietoja ratkaisusta saat Hansabin myyntipäälliköltä.

Takaisin