Interaktiivinen Samsung Flip -valkotaulu tekee kokouksista tehokkaampia ja mielenkiintoisempia

Samsung Flipin kosketuspohjainen valkotaulu on kätevä työkalu kokouksissa, koulutuksissa ja esittelyissä. Vuorovaikutteista valkotaulua on mahdollista käyttää samalla tavalla kuin normaalia ns. tussitaulua (whiteboard), mutta sen lisäksi muistiinpanot voi tallentaa ja jakaa heti sähköpostitse.

Kirjoittamiseen käytetään erikoiskynää, ja muistiinpanoja voi tehdä jopa neljä henkilöä samanaikaisesti. Tekstin väriä on helppo vaihtaa, ja kirjoituksen saa pyyhittyä kätevästi sormella tai kämmenellä.

Interaktiiviselle valkotaululle voi avata kuvia ja muita tiedostoja tietokoneelta, muistitikulta tai puhelimesta. Lisäksi puhelimen näytön voi heijastaa taululle, jolloin kaikki näytöllä oleva näkyy myös taululla. Jos avaat taululle vaikkapa kuvan, voit lisätä siihen muistiinpanoja ja tallentaa tiedot välittömästi.

Samsung Flipin 55-tuumaista näyttöä voidaan kääntää sekä vaakasuoraan että pystysuoraan. Samsungin UHD-laatu takaa erittäin tarkan kuvan. Taulussa on pyörillä kulkeva jalusta, joten sitä on helppo siirtää paikasta toiseen.

Katso video:

Embedded thumbnail for Interaktiivinen Samsung Flip -valkotaulu tekee kokouksista tehokkaampia ja mielenkiintoisempia
Takaisin