Hei, Hansabilla on nyt uusi logo!

Olemme lanseeranneet yhtiömme uuden logon, ja samalla alamme päivittää ulkoasuamme muutenkin. Vanha logo palveli meitä yli 20 vuotta, ja monet tunnistavat meidät juuri tuosta vihreästä logosta ja kolikkotunnuksesta. Tuolloin tarjosimme teknologisia ratkaisuja pääsosin pankkisektorille. Hansab on kuitenkin muuttunut, ja on aika päivittää identiteettiämme.

              

Nykyään toimimme myös vähittäismyynnin, logistiikan ja kuljetuksen alueella sekä julkisella sektorilla. Turvaratkaisujen lisäksi tarjoamme muun muassa automaatio- ja itsepalveluratkaisuja, multimedia- ja näyttelytekniikkaa ja monia omia tuotteitamme. 

Tavoitteenamme on siirtyä arvoketjuun, joka sisältää omien tuotteiden kehittämisen ja niiden viennin aloittamisen.  Tänä vuonna perustimme uuden Hansab-konserniin kuuluvan ohjelmistokehitysyhtiön Hansab IT Solutions, joka keskittyy IT-ratkaisujen ja tuen kehittämiseen. Tavoitteenamme on laajentaa palveluvalikoimaamme ja luoda lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla laitteiston, ohjelmistot ja integroinnin sisältäviä kokonaisratkaisuja.

Uusi logo on yksinkertainen, selkeä ja moderni. Se käyttää yksinkertaisempaa väripalettia ja on mielestämme hienostuneempi, mutta sisältää kuitenkin alkuperäiset arvomme.

Seuraavien kuukausien aikana myös Hansabin muut visuaalit ajanmukaistuvat verkkosivustolla, mainonnassa sekä tuotteissamme. Logomme on kokenut evoluution, mutta me olemme edelleen me. Asiakkaillemme olemme edelleen luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa uusimpia teknologisia ratkaisuja ja korkeatasoista palvelua. 

Sinun,
Hansab

Takaisin