Hansabin ratkaisu laskee MM-rallin kävijät Toyotan fanialueella

Viime vuoden lopulla Toyota Gazoo Racing -tiimi esitti Hansabille mielenkiintoisen pyynnön – he halusivat laskea fanialueensa kävijämäärän rallin MM-sarjassa 2019. Fanialueella Toyotan talli ottaa vastaan kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kisaviikonloppuina ja myy erilaisia fanituotteita.

Toyota Gazoo Racing on rallin MM-kilpailuun osallistuva Toyotan tehdasjoukkue, jonka päämaja on Suomessa. Tiimiä luotsaa edellisten vuosien tapaan Tommi Mäkinen,  ja tallissa ajavat kuljettaja-kartturiparit Jari Matti Latvala - Mikka Anttila Suomesta, Ott Tänak - Martin Järveoja Virosta ja Kris Meeke - Sebastian Marshall Isosta-Britanniasta.

Hansab myi Toyota-tiimille Axis-asiakaslaskentajärjestelmän, jonka Toyota asentaa itse. Hansab on kouluttanut asentajat ja tarkastaa asennuksen toimivuuden etänä. Monte Carlon ralli, ensimmäinen MM-osakilpailu, ajettiin Monacossa tammikuun lopussa ja kaikki meni suunnitellusti. Kaikkiaan Euroopassa ajetaan yhdeksän osakilpailua, ja Axis-asiakaslaskurit kiertävät tiimin mukana ja asennetaan aina uudelle fanialueelle.

Toivotamme Toyotan tiimille menestystä WRC-kaudella 2019!

Takaisin