Hansab voitti ”Tunnustettu Turvaratkaisu 2015” palkinnon Virossa

Viron Turvayritysten Liitto julisti viime viikolla jo viidettätoista kertaa viime vuoden parhaimman turvaratkaisun. Tänä vuonna palkinnon sai Saarte Liinid AS piensatamien Roomassaare, Abruka ja Ringsu kameravalvontaratkaisuille, jotka kehitti Hansab AS.

Keskitetty järjestelmä mahdollistaa seurata kaiksissa kolmessa satamassa tapahtuvaa sekä satamissa että myös Saarte Liinid päämajassa Kuressaaressa. ”Vaikeisiin meiriolosuhteisiin rakennetun Bosch kameravalvontaratkaisun lisäksi kehitimme asiakkaan toiveiden mukaisen älyratkaisun, joka mahdollistaa erittäin helpoksi kehitetyssä käyttöympäristössä sataman henkilökunnan ja myös sataman asiakkaiden seurata tiettyjä kameroita omilla älylaitteilla netin kautta,” Gerri Reisi Hansab AS:ista täsmensi.

Ratkaisu toimii eri älylaitteissa ja tietokoneissa eri selailimilla ilman lisäasetuksia ja lataamisia. ”Videokuvan jakaaminen kaikille halukkaille hakijamäärästä riippumatta on taattu, samalla varmistetaan turvanauhoituksen säilyminen - kuvitelkaa purjehduskilpailua Ringsun satamassa, jossa on satoja videokuvien katsojia samaan aikaan” Reisi lisää.

Asiakaspalaute tälle järjestelmälle on ollut positiivista. ”Käytämme älyratkaisua pistokokeiden tekemiseen. Näin varmistamme, että laivan lastausprosesissa kaikki menee hyvin, ilman keskeytyksiä ja turvallisuussääntöjen mukaisesti. Pääsy kameroille on helppoa ja nopeaa. Kuvalaatu on erittäin hyvä. Mulla on vertailukokemusta Roomassaaren satamassa aikaisemmin käytössä olleista kameroista ja ero on huomattavan suuri.” Toomas Peiker Stora Enso Eesti AS-stä kertoo.

Ratkaisun ohjelmisto-osan kehitti Hansabin ohjelmistotuoteyritys Ellore OÜ.

Ratkaisusta tarkemmin tästä: http://www.hansab.fi/fi/piensatamien-kameravalvontaratkaisu

Takaisin