Glory CI-X -sarja – entistä joustavampaa rahanhallintaa

Glory Global Solutions esitteli tämän vuoden  Euroshop-messuilla uuden sukupolven CI-X-laitteita, joiden avaintekijä on joustavuus. CI-X-laitteet lisäävät rahankäsittelyprosessien tehokkuutta ja turvallisuutta. Glory-laitteet luovat lisäarvoa erityisesti kauppaa, pankki-, kasino- ja hotellitoimintaa harjoittavilla aloilla. Glory-rahankäsittelylaitteet voidaan jakaa palvelutiskeille tarkoitettuihin front office -ratkaisuihin ja toimistopuolelle suunnattuihin back office -ratkaisuihin.

Glory CI-10X on joustava ja skaalautuva front office -ratkaisu, jota voidaan käyttää sekä tavallisilla että itsepalvelukassoilla. CI-10X tekee käteismaksutapahtumista nopeita ja automaattisia ja vähentää manuaalisen laskennan, tarkastuksen ja vaihtorahan antamisen tarvetta.

Edelliseen CI-10-laitteeseen verrattuna CI-10X-mallissa on paljon uutta. Laitteeseen mahtuu esimerkiksi enemmän käteistä seteleiden paremman kierron//kierrätyksen  ansiosta. Laitetta voidaan nyt palvella// huoltaa  myös takaapäin, mikä häiritsee vähemmän kaupan työtä. Laitetta  on helpompi muokata tarpeen mukaan, ja laite antaa myös selkeät ohjeet käyttäjälle. CI-10X-laite voidaan jakaa kahden kassakoneen kesken, ja tarvittaessa laite pystyy käsittelemään useita valuuttoja rinnakkain.

Glory CI-100X on sijoituspaikkansa rahankäsittelykeskus, johon kerätään eri vastaanottopisteisiin tullut käteinen. Yhdessä CI-10X-laitteiden kanssa sen avulla voidaan luoda suljettu rahankäsittelyjärjestelmä, johon yrityksen henkilökunnalla ei ole pääsyä. Tämä lisää paitsi turvallisuutta myös tehokkuutta, kun rahan käsin laskemisesta johtuvat virheet voidaan välttää. CI-100X:n ansiosta yrityksen taloushallinto saa selkeän yleiskuvan käteisen ja maksutapahtumien tilasta kunakin hetkenä. Gloryn toimistolaitteiden käyttäjät ovat arvioineet, että ratkaisun käyttöönotto  on säästänyt myymälää kohden keskimäärin 20 työtuntia viikossa aikaisempaan manuaaliseen kassankäsittelyyn verrattuna.

Takaisin