Glory CI-15 Hybrid – katseet keräävä käteiskassaratkaisu

Ostosten maksaminen on ostoprosessin viimeisin lenkki ja samalla viimeinen kokemus, jonka asiakas brändistäsi saa.  Itsepalvelupäätteet ovat asiakkaalle nopea ja helppo tapa maksaa tuotteista ja palveluista ilman jonotusta kassalla olipa paikkana supermarket, pieni lähikauppa, huoltoasema tai elokuvateatteri. Tilanteessa, jossa lähikontakteja pyritään vähentämään, itsepalvelukassa voi olla jopa ostopaikan valintakriteeri.

Glory on lanseerannut uuden käteismaksuja automatisoivan laitteen, CI-15 Hybridin. Ratkaisu hyödyntää kahta jo olemassa olevaa kassalaitetta, CI-5 setelimoduulia ja CI-10 kolikkomoduulia.. Glory on asettanut laitteet päällekkäin ja koteloinut ne tyylikkäästi ja edustavasti. Talletusautomaatti vie ostopaikassa vähemmän tilaa, ja ratkaisu soveltuu myös ahtaisiin oloihin.

Maksamisen automatisoinnilla voidaan saavuttaa merkittävä tehokkuuden kasvu. Ostoja voidaan siirtää myyjältä itsepalvelupäätteelle, minkä ansiosta kaupan työntekijät voivat käyttää enemmän aikaa asiakkaiden neuvontaan ja tehdä näin ostokokemuksesta mieleenpainuvamman.

Ota meihin yhteyttä, löydämme sinulle sopivimman ratkaisun!

Takaisin