FaceStation F2 - Supreman uusi älykäs kulunvalvontapääte

FaceStation F2 on Supreman uusin ja älykkäin kulku- ja työajanseurantapääte. Laite yhdistää useita tunnistustapoja: kasvojentunnistus, sormenjälki- ja kulkukortinlukija sekä mobiilintunnistus.

Innovatiivinen Fusion-tekniikka yhdistää infrapuna- ja visuaaliset kuvantamistekniikat, jolloin tuloksena on erittäin tarkka ja nopea kasvojentunnistus.

FaceStation F2 mahdollistaa monia eri todennuksia:

- Sormenjälkitodennus, johon voidaan rekisteröidä jopa 100 000 käyttäjän sormenjäljet
- Kasvojentunnistus, johon voidaan rekisteröidä 50 000 käyttäjän kasvonpiirteet
- Laite tukee kaksitaajuisia RFID-kortteja
- Laite tukee mobiilitodennusta ja NFC- ja BLE-tekniikkaan perustuvia matkapuhelinkortteja
- Laite tukee älykortteja, mikä mahdollistaa todennuksen kortteihin tallennettujen biometristen tietojen avulla

Sopii erilaisiin ympäristöihin
Laite soveltuu myös ulkokäyttöön. Infrapunatunnistustekniikan ansiosta FaceStation F2 pystyy todentamaan kasvot niin illan hämärässä kuin voimakkaassa päivänvalossa. IP65-luokiteltu laite on pölytiivis, vedenpitävä ja helppo huoltaa.

Laitteen ja tietojen turvallisuustaso korkea
FaceStation F2 -pääte varmistaa kaikkien biometristen ja henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden salauksella. Myös laitteen käynnistäminen on suojattu turvamenettelyllä. Pääte toimii Android 8.1 -alustalla, johon liittyy lisäturvatoimia.

Entistä parempi käyttömukavuus
FaceStation F2 -päätteen 7-tuumainen LCD-näyttö tarjoaa parempaa käyttömukavuutta kuin koskaan ennen mahdollistaen tunnistuksen myös käyttäjien liikkuessa. Käyttäjän ei tarvitse seisoa ja kohdentaa kasvoja ennalta määritetylle alueelle. Tunnistusetäisyyttä on kasvatettu puolesta metristä 1,3 metriin.

FaceStation F2 täyttää pandemian jälkeisen maailman uudet turvallisuus- ja hygieniastandardit:
- Ilman maskia saapuvien käyttäjien pääsyä voidaan rajoittaa
- Laitteeseen voidaan lisätä lämpökamera tunnistamaan käyttäjät, joiden ruumiinlämpö on kohonnut. Lue lisää täältä: Suprema FaceStation -lämpökamera.

Takaisin