Entringo - Älykäs liputon pysäköinti ja kulunvalvonta

Entringo on tavallista maksullista pysäköintiä, yksityistä pysäköintiä ja yleistä kulunvalvontaa varten suunniteltu liputon pysäköinti- ja kulunvalvontaratkaisu..

Järjestelmä tarjoaa kulun ja maksujen ohella muitakin pysäköinnin hallintaa helpottavia ominaisuuksia kuten raportoinnin ja tilastoinnin.

Entringo järjestelmän pääkomponentit:

  • Maksuautomaatti. Mahdollistaa sekä lyhyen että pitkäaikaisen pysäköinnin maksut paikan päällä erilaisilla maksutavoilla
  • Infonäyttö. Näyttää kuljettajalle ohjeet ja tiedot. 
  • Sulkupuomi. Nopea ja tehokas sulkupuomi, harjaton BLDC-moottori.
  • Ohjelmisto. Ohjelmisto on suunniteltu yhdistämään kaikki tarvittavat elementit yhdeksi järjestelmäkokonaisuudeksi.

Miksi Entringo? Sillä se on:

Automatisoitu
Entringon kyky tunnistaa rekisterinumero antaa merkittäviä etuja. Se mahdollistaa pysäköintiprosessin automatisoinnin ja integroinnin kolmannen osapuolen järjestelmiin, vähentää operaattorin kustannuksia ja tekee käytön helpoksi kuljettajalle.

Liputon
Lipukkeet liittyvät moniin pysäköinnin ongelmiin laitteistojen jumeista ylläpitokustannuksiin. Teknisten ja toiminnallisten haasteiden lisäksi lipuista aiheuttavat kadotessaan tai vahingoittuessaan  haittaa myös asiakkaille. Liputtomuus mahdollistaa entistä saumattomamman käyttökokemuksen, alhaisemmat elinkaarikustannukset ja nopeamman tuoton sijoitetulle pääomalle.

Helppokäyttöinen
Entringo on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi alkaen laitteistoista ja päätyen käyttöjärjestelmään. Kuljettajaa informoidaan kaikissa vaiheissa, ja järjestelmänvalvojalla on jatkuvasti yleiskuva pysäköintialueen kokonaistilanteesta. Informaatio on kontekstipohjaista, mikä takaa, että oikeat viestit näytetään oikeaan aikaan.

Skaalautuva
Järjestelmän arkkitehtuuri on skaalautuva, eikä sen laajentaminen vaadi suuria investointeja. Tarvittavat komponentit, kuten sisääntulo-, poistumis- ja/tai maksupisteet, voidaan lisätä muuttamatta järjestelmän perustaa. Se on suunniteltu toimimaan joko paikallisesti tai keskitetynä järjestelmänä, jonka avulla voit yhdistää useita kohteita samaan pilvijärjestelmään ja hallita kokonaisuutta.

Turvallinen
Sisäänrakennettujen algoritmien ansiosta tunnistuksen laatu ja mukautettavuus pysyvät korkealla tasolla jokaisessa yksittäisessä ympäristössä. Petostentorjuntaominaisuudet minimoivat huijaamisen riskin ja ei-toivottujen ajoneuvojen pääsyn alueelle.

Katso video:

Lue lisää täältä: www.entringo.com

Takaisin