Cross Point muuttaa vaatekaupat vieläkin turvallisemmaksi

Vaatekauppojen suurimmaksi ongelmakohdaksi pitkin aikoja on ollut sovituskopit, jossa asiakailla on mahdollisuus yksityisesti tutustua tavaroihin ja kokeilla niitä päälle. Valitettavasti kaikki asiakkaat eivät ole yhtä hyvää tarkoittavia ja käyttävät tätä mahdollisuutta hyväksi. Joten sovituskopeista on tullut kauppojen ongelmallisimpia paikkoja, jossa on korkea turvariski.

Alankomaista kotoisin oleva tuotesuojajärjestelmien valmistaja Cross Point on löytänut sille ongelmalle tehokkaan ratkaisun. Yhdistäen parhaimpia RF ja AM -järjestelmien ominaisuuksia he ovat luoneet ratkaisun, joka käyttää molemman ratkaisun erikoispiirteitä ja vahvuuksia.

Vaatteissa käytetään erikoishälyttimiä, jotka kaupan ulospääsyn luona toimivat tavallisina hälyttiminä ja reagoivat tuotesuojaportteihin kaupasta ulos viedessä. Mutta sovituskopissa hälyttimet aktivoituvat vasta silloin, kun niitä yritetään poistaa vaatteista ja ilmoittavat siitä kaupan henkilökuntaa välittömästi.

Tällä ratkaisulla on myös mahdollista poistaa ruuhkaisten kauppojen suurin ongelma eli LED -indikaattori ilmoittaa sekä kaupan henkilökunnalle että muille asiakaille, mitkä sovituskopit ovat käytössä ja mitkä vapaina tarjoen täten asiakkaille parempaa asiakaspalvelua.   

Lisätietoja antaa:

 

 

 

 

Kristo Kaljuvee
Myyntijohtaja
kristo.kaljuvee@hansab.fi
+358 974 790 219

Takaisin