Asennus ja koulutus

Projektiryhmämme pitää huolta jokaisesta projektin vaiheesta - suunnittelu, asennus, käyttäjäkoulutus ja käyttöohjeet sekä loppudokumentaatio.

Projektisuunnittelu

Projektiosasto tekee töitä yksi tavoite mielessään - projekti on toteutettava myyntiehtojen mukaan ja oikeassa ajassa. Projektipäällikkö tekee projektisuunnitelman varmistaakseen, että on mahdollista huolehtia kaikesta, mitä myyntiosasto ja asiakas ovat sopineet. 

Asennus

Kun projektipäällikkö on suunnitellut työt ja aikataulut, aloitetaan asennus. Projektimme ovat erittäin vaihtelevia, on projekteja, joiden asennus käy parissa tunnissa ja myös sellaisia, jotka vievät vuosia. Laajasta valikoimastamme laadukkaita tuotteitamme löytyy aina hankkeeseen parhaiten sopivat tuotteet. Valmistajat tarjoavat koulutusta kaikille asentajillemme.

Asiakaskoulutus ja käyttöohjeet

Kokeneet Hansabin projektipäälliköt kouluttavat loppukäyttäjät. Koulutusta tarjotaan sekä yhdelle tai vaikka kahdellekymmenelle henkilölle eri kielillä riippuen asiakkaan tarpeista. Tämän lisäksi toimitamme asiakkaille tarvittavat käyttöohjeet.

Projektin dokumentaatio

Järjestelmän asennuksen jälkeen asiakkaalle luovutetaan myös tarkat projektipiirustukset. Toimitamme loppudokumentaation, jossa kerrotaan, mitä on tehty ja että projekti on saatettu asianmukaisesti päätökseen. Tämä tuo selkeyttä sekä asiakkaalle että Hansabille. Asianmukaisen dokumentoinnin avulla asiakkaan ei tarvitse huolehtia laitekannan ylläpidosta.