Älypenkit – askel kohti kätevämpää kaupunkia

Katupenkit voivat olla paljon muutakin kuin hetken levähdyspaikkoja. Includen kehittämät Steora-älypenkit näyttävät mainoksia, lataavat puhelimia ja skoottereita, valaisevat ja yhdistävät internetiin.

Vuodesta 2015 lähtien yli 1 700 Steoran älykatupenkkiä on otettu käyttöön jo 550 kaupungissa ja kunnassa. Marraskuussa 2020 Include esitteli Steoran uudet Classic, City ja Cyclo-mallit.
 

STEORA Classic

Ensi silmäyksellä tavalliselta katupenkiltä näyttävä Steora Classic sisältää monia lisäominaisuuksia: siinä on istuinosaan integroidut ilkivallankestävät aurinkopaneelit, älykäs akunhallinta, älylaitteiden pikalataus (mukaan lukien langaton lataus), erilaisia ympäristöantureita ja LED-valaistus. 

 

Steora CITY

Steora Cityssä on kaikki Classic-mallin hyvät ominaisuudet ja bonuksena penkkiin kiinnitetty näyttö. Näytöllä voidaan välittää tietoja ja mainoksia, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden ansaita tuloja ja takaa sijoitukselle tuoton. Penkki sopii hyvin kaupunkien aukioille, samoin nähtävyyksien, lentokenttien, linja-autoasemien ja ostoskeskusten läheisyyteen.

 

Steora CYCLO

Steora Cyclo -älypenkki asettaa standardin tulevaisuuden mikroliikkuvuudelle. Penkkiin on asennettu pyöräteline, älylaturit sähköpyörien ja skootterien lataamiseen, ilmakompressori ja työkalusarja – toisin sanoen penkistä löytyy kaikki, mitä polkupyörää ja muita kevyitä liikkumisvälineitä käyttävä tarvitsee. 

 

Katso video:

Pyydä lisätietoja ja tarjousta:

John Törn
Hansab Oy, maajohtaja
+358 50 434 7107
john.torn@hansab.fi

Takaisin