Kertakäyttö turvapussit

Muoviset kertakäyttöpussit antat mahdollisuuden kuljettaa turvallisesti pieniä kuljetuksia. Kaikissa turvapusseissa on yksilöity juokseva numero ja pussit suljetaan erikoisella lulkemismenetelmällä, jota ei ole mahdollista avata jälkiä jättämättä.
 
Tämäntyyppisten turvapussien etuna on käyttömukavuus, nopeus ja matala ostohinta. Käytetään enimmäkseen satunaisten kuljetusten yhteydessä tai myös arvoesineiden pitkäaikaiseen säilytykseen (esimerkiksi vara-avaimet saattavat olla vuosia pussissa ennen, kun niitä tarvitaan). Pusseja on mahdollista tilata kuvitettuna oman toiveen mukaan (paino); eri kokoisia ja irtirepäistävällä kuittiosalla, jossa on pussin numero ja kirjoitupinta.
 
Valikoimassamme on kaksi turvapussisarjaa - Pac Safe ja Pac Safe Plus.
 
Pac Safe on tarkoitettu keskitasoista turvallisuutta vaativien asiakirjojen tai arvoesineiden lähettämiseen. Pac Safe pussissa on painetut erikoissaumat ja yksilöity juokseva numerointi. 
Valikoimassamme olevat koot:
195x260 + 70 mm
270x400 + 70 mm
345x460 + 70 mm
 
Pac Safe Plus on korkean turvatason kertakäyttö turvapussi, jossa on Tamper Evident- turvatarra pussin sulkemiseen. Pac Safe Plus- pussilla on painetut erikoissaumat ja yksilöity juokseva numerointi. Turvapussi Pac Safe Plus on säänkestävä – kosteutta ja vettä hylkäävä. 
Valikoimassamme olevat koot:
195x290 + 30 mm
265x420 + 30 mm
330x500 + 40 mm
 
Vakiona turvamuovin paksuus 70 micronia.
 
Mahdollisuus tilata yrityksen tarpeisiin vastaavia turvapusseja ja niihin yrityksen logo. Pussiin on mahdollista lisätä kanatokahva kuljetuksen helpottamiseen. 
 

Tuotteita ei löytynyt.