Meistä

Vuodesta 1991 Hansab on ollut johtava innovaattisia yritysratkaisuja tarjoava yritys Baltian maissa. Huomattava osa asiakkaistamme toimii pankki-, vähittäiskauppa-alalla ja julkisella sektorilla. 

Hansabin liikevaihto vuonna 2017 oli yli 25 miljoona euroa. Hansab perusti heinäkuussa 2014 uuden yrityksen Suomeen – Hansab Oy:n.

Hansab:iin kuuluu kahdeksan yritystä: Hansab AS (Viro), Hansab SIA (Latvia), Hansab UAB (Liettua), Hansab Oy (Suomi), Ellore OÜ (ohjelmistokehitys), Baltic Operation Services OÜ (pullonpalautusautomaattien toiminta) ja kaksi kiinteistöyritystä: Hansab Kinnisvara OÜ ja Hansab Turtas UAB. 

Konsernissa on yli 321 työntekijää joiden palvelut on kaikkien Hansab yritysten käytettävissä. Hansab:in tavoitteena on palkata alan huippuosaajia, ja samalla etsien nuoria lahjakkaita ihmisiä yliopistojen stipendiohjelmien kautta.

Yli puolet henkilöstöstä toimii huoltopalvelu tehtävissä. Yrityksessämme on käytössä laadun takaamiseksi laadunhallintajärjestelmät ISO 9001:2000 ja ISO 20000. Kaikki prosessin tarkasti suunnitellut eri vaiheet takaavat asiakkaillemme laadukkaat ja asiantuntevat palvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hansab on Baltian maissa ainut yritys, joka voi tarjota näin laajaa tuotevalikoimaa ja ratkaisuja. Tälläkin hetkellä Hansab:in yritykset ylläpitävät jopa 60 000 laitetta tai järjestelmää. Toimitamme tuotteita yli 100:lta maailman johtavalta valmistajalta ja toimittajalta: NCR, Gunnebo Group, Suprema, Q-Matic, Vasco, GGS, Scan Coin, Ingenico ym.

Hansab:in kokonaisratkaisut sisältävät konsultaatioita, ohjelmistokehitystä ja integrointia, ohjelmistojen ja laitteistojen myyntiä, asennusta ja myynnin jälkeistä huoltopalvelua ja ylläpitoa. Toiminnot, palvelut ja yrityksen järjestelmät ovat kaikissa maissa yhteneväisiä taataksemme saman korkeatasoisen laadun kaikkialla. Hansab huoltopalveluilla on useiden valmistajien sertifiointi ja lukuisia laatupalkintoja. 

Hansab:in tunnuksena on laatu ja yritys on saanut lukuisia laatupalkintoja.  

 

Embedded thumbnail for Meistä